Podzimní rozloučení - Hockenheim

Podzimní rozloučení - Hockenheim

   V nádherném podzimním počasí s krásně hřejivým sluníčkem, jsme se potkali v německém Hockenheimu, abychom naposledy potrápili techniku. Petr se pro letošek loučil se Seatem a náš tým vyzkoušel novou zbraň.

Tou je pro nastupující sezónu "oktávek" Ivan Trejbal, který hodlá zúročit zkušenosti z Klubu sportovních vozů Seizis Nikolaos a rád by se řadil v příští sezóně k nejrychlejším. Je možné, že se ještě letos podíváme i s "embéčkem" někam na jih za sluníčkem. Výsledkem třídeního Ivanova snažení byl vynikající čas, který se přiblížil na necelé tři vteřiny referenčnímu času, který nám zajel Petr, ovšem ten má s touto technikou dlouholeté zkušenosti. Za celý víkend nebyl Ivan ani jednou v problémech, dokázal stále zrychlovat a jeho rychlost byla pro nás velmi příjemným překvapením.

 Petr se držel svého plánu a piloval poslední detaily trati, na které patřil v letošní sezóně k "rychlíkům". Vše probíhalo výborně až do nedělního odpoledne, kdy vypověděl poslušnost držák motoru a následně to odnesla pravá poloosa. Z celého testu máme jediný pocit. Pokud bude nová technika, budeme patřit na jaře k nejrychlejším.

 

Za měsíc jsou Vánoce...nezapomeňte...