Další věnce z bmw1 challenge

Další věnce z bmw1 challenge

Oba naši jezdci se opět zúčastnili dalšího klání série bmw1 challenge, které se odehrálo minulý víkend na německém Hockenheim ringu.

Místo: Hockenheim
Datum: 4.8.2007
Auto: bmw1
 

Oba naši jezdci se opět zúčastnili dalšího klání série bmw1 challenge, které se odehrálo minulý víkend na německém Hockenheim ringu.


Již ve volných jízdách se postupně začala odpojovat asi osmičlená skupinka jezdců, bojující o desetiny, v některých případech dokonce o tisíciny vteřiny. Nejlepší koncetraci předvedl Petr, který kraloval volným jízdám, ve volném tréninku zajel třetí čas, obě kvalifikace vyhrál a v obou závodech zaznamel i nejrychlejší kola.


Do prvního závodu šel tak z poleposition, těsně následovaný druhým Michalem Matějovským a třetím Lumírem Firlou. Celých dvaadvacet kol jeli oba jezdci za sebou a cíl protnuli v nezměněném pořadí Fulín, Matějovský, Firla. Druhý závod měl do šestnáctého kola podobný průběh, pak ale Michal využil Petrovo chyby a dostal se před něj. Do cíle dojela vítězná trojka v pořadí Matějovský, Fulín, Němec. "Mrzí mě ta chybička ve druhém závodě, bylo to docela pěkně rozjeté a troufám si říci, že nebýt té chybky tak by to neměl Michal jednoduché a možná by se i podařil zopakovat double z Oscherslebenu. Je ale třeba vzpomenout si na situaci před rokem kdy jsem téměř nevěděl jak stupně vítězů vypadají ......" zhodnotil Petr vydařený víkend. Dan Skalický zažil také slušný víkend, když se zařadil vždy za špičku jezdců. V prvním závodě dojel jedenáctý, ve druhém devátý.


Nyní se tým připravuje do Mostu kde se o nadcházejícím víkendu odehraje třetí podnik octavia cupu.