Petr Fulín dvakrát rozdával radost v Mostě

Petr Fulín dvakrát rozdával radost v Mostě

Petr Fulín, dvojnásobný vítěz Evropského poháru cestovních vozů, který letos bude usilovat o zisk třetího evropského primátu v kategorii Single Make Trophy s novým vozem SEAT Leon Cup Racer, během zimní přestávky rozhodně nelenil. Dle své tradice pomoci dětem Fulda hned dvakrát rozdával radost malým fanouškům na okruhu v Mostě.

Nejprve se s novou technikou vypravil na sever Čech, aby v rámci natáčení pořadu Kousek nebe svezl čtrnáctiletého Víťu Schneidera, který už pět let bojuje s rakovinou a svezení se závodním profíkem bylo jeho velkým snem. "V Mostě jsme testovali naši novou závodní techniku pro nadcházející sezonu a při té příležitosti jsem neváhal a s Víťou odjel pár kol s civilním i závodním Leonem. Bylo fajn sledovat zájem mladého fanouška, moc jsem si to užil," řekl k natáčení Fulda.

Druhým představením českého pilota na trati v Mostě byl uplynulý víkend, kdy se v rámci akce The Most AUTOSHOW pochlubil zhruba dvěma tisícům diváků s novým závodním vozem. O Leon Cup Racer byl během taxi jízd velký zájem, závěr neděle už ale patřil hlavnímu bodu programu, kterým byla účast zpěváka Kamila Střihavky. Ten do Mostu přijel, aby s dětmi z projektu Klokánek nafotil obrázky pro plánovaný kalendář O snech, ve kterém nebude chybět ani Fuldovo auto.

Program Petra Fulína během posledního "volného" měsíce před startem sezony na Hungaroringu počítá s dalšími ukázkami nové techniky a samozřejmě testováním, a tak se do 2. května tým rozhodně nudit nebude!