Druhý závod Octavia Cupu za dveřmi

Druhý závod Octavia Cupu za dveřmi

Dva týdny po povedené premiéře obnoveného Octavia Cupu na mosteckém okruhu se Vekra Racing Team přesouvá s flotilou cupových Octavií na rakouský Red Bull Ring. O nadcházejícím víkendu zde piloti zařazení do projektu Fullin Race Academy budou bojovat o body ve druhém podniku tohoto populárního seriálu.

Na jednom z nejmalebnějších evropských okruhů se v barvách Fullin Race představí kompletní kádr projektu kolem šéfa Vekra Racing Teamu Petra Fulína. Na svoje úspěchy z úvodu sezóny bude chtít určitě navázat duo Michal Matějovský – Petr Fulín Jr.. Litevec Jonas Karklys, který ve své cupové premiéře překvapil dvěma šestými místy, může při absenci některých jezdců pomýšlet na zlepšení svého umístění. Petr Čížek si bude chtít potvrdit vzrůstající formu a vylepšit sedmé místo z Mostu. Polák Maciej Laszkiewicz si určitě bude chtít po nevydařeném prvním podniku spravit chuť. Motoristický novinář Martin Machala si už smůlu, doufejme na zbytek sezóny, vybral v už Mostě. Soupisku Fullin Race Academy uzavírá jediná žena ve startovním poli Tereza Zajíčková.

Oficiální program druhého podniku Octavia Cup 2018 se rozjíždí nezvykle už ve čtvrtek 17. května, kdy na jezdce čekají dva volné tréninky, v pátek krátce po patnácté hodině se Octavia Cup rozjede do kvalifikace. V sobotu 19. května v 16.30 je na programu první závod, nedělní závod startující v 9.45 završí program Fullin Race Academy na tento víkend.