Tým FULLINRACE ACADEMY na brněnské trati naposledy zabojuje v sezóně 2019

Tým FULLINRACE ACADEMY na brněnské trati naposledy zabojuje v sezóně 2019

Česká stáj Petra Fulína se netradičně už v první polovině září rozjede ke svému poslednímu vystoupení v sezóně. Na Masarykově okruhu bude mít na programu tradiční trojici závodů, tedy dva sprinty TCR Eastern Europe a hodinový vytrvalostní závod ESET Endurance. 

Po hektickém Slovakiaringu rutinní harmonogram svádí ke klidu, opak je ale pravdou. "V Brně jsme neměli šanci testovat, a tak nás už od čtvrtečního testování čeká spousta práce," varuje Petr Fulín. Ten se ve své třídě v hodnocení ESET Endurance stále může spolu s Carolem Wittkem stát šampionem, myšlenky však má úplně jinde: "Naší ambicí je popasovat se s posledním víkendem co nejlépe, byl bych rád, kdyby kluci ve sprintech znovu ukázali dobrou rychlost a útočili na pěkné body." 

S čtyřiceti body v sázce je stále o co bojovat a kromě Wittkeho si bude chtít polepšit také Petr Čížek. Pro oba jezdce je to také poslední příležitost zamíchat tabulkou, neboť na Monzu se v polovině října tým nechystá. "S tímto víkendem nepočítáme, takže teď je to pro nás vlastně poslední závodní víkend roku. V říjnu nás ještě "doma" na Mostě čeká rozloučení se sezónou, ale to už proběhne pouze v rámci našeho týmu a partnerů," uzavírá Petr Fulín.