VEKRA Racing Team oslavil s partnery konec roku

VEKRA Racing Team oslavil s partnery konec roku

Nedílnou součástí každého závodního týmu jsou i jeho partneři. Pro ty, které ji podporovali, přichystala stáj VEKRA Racing Team příjemnou oslavu uzavírající sezonu 2012. Díky prosincovému datu byla akce pojata i jako předvánoční a o dobrou zábavu a pohoštění nebyla nouze.

Rakovnická Kart Arena Monaco přivítala hosty nejen z řad členů týmu, ale i jednotlivé sponzory, kteří měli možnost promluvit osobně na jednom místě nejen s druhým vicemistrem Evropského poháru cestovních vozů Petrem Fulínem, ale také s šéfem stáje ing. Josefem Křenkem, přítomen byl i manažer týmu Jan Nagy. Program zpestřený vysíláním dokumentu mapujícího letošní sezonu v ETCC korunovaly dva motokárové závody, ve kterých síly změřily celkem čtyři týmy složené jak ze závodníků (kromě Petra Fulína dorazil i Jaromír Štádler) a členů týmu, tak i zástupců partnerských společností.

"Jsem rád, že jsme se všichni skvěle pobavili. Věřím, že se s dobrou náladou a v podobném složení potkáme i příští rok," říká Petr Fulín, který k příští sezoně ještě doplnil: "Letos jsme se v Evropském poháru především učili a poznávali auto. Když proti nám nestála smůla, výsledky byly velmi dobré, a tak je naším hlavním cílem navázat na tyto výkony a potěšit naše fanoušky." Sezona 2013 startuje 24. března v italské Monze.