Závěr roku v podání Petra Fulína

Závěr roku v podání Petra Fulína

Ačkoliv od posledního klání ETCC uběhly už dva měsíce, volno si Petr Fulín mohl dopřát až těsně před Vánocemi. Mezi tréninky na příští rok zbývalo oslavit letošní sezónu či převzít různá ocenění.


Fuldovi sice titul unikl o pouhé tři body, přesto bylo co slavit. Český závodník i letos prokazoval svou rychlost a nebýt tvrdého rozhodnutí technického komisaře v Brně, mohl suverénní výkon na konci sezóny v Perguse vést k ještě lepšímu umístění. Nejen na tyto okamžiky se vzpomínalo během rozloučení se sezónou, kde proběhl také křest nového kalendáře na příští rok. Video ze slavnostního ukončení sezóny najdete
zde, na krátký klip mapující letošní rok se podívejte tady.


A právě za konečné druhé místo v Evropském poháru cestovních vozů Fulda obdržel cenu Mezinárodní automobilové federace. Tak trochu symbolicky ocenění převzal jeho nový týmový kolega Christjohannes Schreiber, s nímž se v příštím roce potká ve stejné třídě Single Make Trophy. Spolu už česko-švýcarská dvojice absolvovala první tréninky fyzičky, a tak se těšme na začátek dubna, kdy oba vyrazí i na závodní trénink. První podnik sezóny 2016 hostí začátkem dubna Le Castellet.


Děkujeme všem fanouškům za podporu v letošním roce a brzy na shledanou :)