FULLINRACE ACADEMY se na Slovakia Ringu pokusí dostat do formy

FULLINRACE ACADEMY se na Slovakia Ringu pokusí dostat do formy

Druhý podnik TCR Eastern Europe a ESET Endurance je pro tým Petra Fulína dalším vystoupením v sezóně. Tentokrát jsou ambice umocněny tím, že na trati nedaleko Bratislavy stáj před sezónou testovala.

Problémy s brzdami, rána od soupeře, nedostatek dat u nového vozu – to je jen výběr problémů, které tým sužovaly během prvního závodního víkendu roku v chorvatském Grobniku. Tentokrát se jede na okruhu, který tým FULLINRACE ACADEMY velmi dobře zná a se starou i novou verzí CUPRY Leon zde před sezónou testoval. Ve dvacetičlenném poli TCR Eastern Europe se Carol Wittke a Petr Čížek pokusí posbírat co nejvíc bodů; zatímco Wittke bude doufat v poslušnost techniky, kdy v Chorvatsku nemohl zajet kvalifikační čas jak do sprintů, tak i do vytrvalostního závodu, Čížek "setřese" část z velkého 100kilového závaží pro nový vůz, který představil v Chorvatsku.

Mezinárodní konkurence bude k vidění nejen v závodech TCR Eastern Europe, ale také v ESET Endurance, kde se na sklonku července dvojice Fulín – Wittke po startu z posledního místa nakonec radovala z druhého místa. Celý měsíc od tehdejších závodů tým strávil opravou a dolaďováním vozů a protože na Slovensko jede v "plné polní", očekávání jsou veliká!

Harmonogram závodního víkendu na Slovakia Ringu:

pátek 21. srpna

13:40 trénink TCR Eastern Europe
17:50 kvalifikace TCR Eastern Europe
18:30 kvalifikace ESET Endurance

sobota 22. srpna

10:05 1. závod TCR Eastern Europe
16:45 závod ESET Endurance

neděle 23. srpna

13:10 2. závod TCR Eastern Europe