Druhý francouzský víkend sezóny Petra Fulína

Druhý francouzský víkend sezóny Petra Fulína

Evropský pohár cestovních vozů míří do francouzského Magny-Cours, kde je na programu předposlední víkend šampionátu. Petr Fulín po kontroverzní penalizaci ve Vila Realu přijíždí do Burgundska s cílem stáhnout dvoubodové manko na lídra tabulky. 

Na úvod sezóny v jihofrancouzském Le Castellet Fulda vybojoval 22 bodů, jak se teď – po čtvrt roce – dívá na boj o titul? "To je dobrá otázka, ale je třeba ji položit někomu jinému. My děláme pro výsledky maximum, každý den se věnuji fyzické přípravě, mechanici si během víkendů sahají až na dno svých sil. Jenže ve dvou z dosavadních čtyř víkendů jsme byli poškozeni nekonzistentním rozhodováním sportovních a technických komisařů, takže to vypadá, že boj o letošní vítězství nemáme jen ve svých rukách. Každopádně jsme připraveni a pro výsledek uděláme maximum jako vždy. Trať je pro mě nová, ale podle profilu by se nám měla líbit," říká před odjezdem Petr Fulín.

Jeho výkony sledujte prostřednictvím časomíry, dojmy po jízdách budou k dispozici na facebookových stránkách VEKRA Racing Team či Petr Fulín. Přímý přenos obou závodů odvysílá 10. července stanice Eurosport, a to od 10:45 a 12:15 na kanálu Eurosport 2.