Plán pro finále sezóny TCREE v Brně Užít si to, říká Petr Fulín

Plán pro finále sezóny TCREE v Brně Užít si to, říká Petr Fulín

Šestý podnik letošní sezóny TCR Eastern Europe hostí brněnský Masarykův okruh. Pět a půl kilometru dlouhá trať se po roční pauze vrací do kalendáře a tým FULLINRACE ACADEMY bude chtít uzavřít tuto sezónu solidním výsledkem. 

Petr Fulín sice zaujal publikum svým vítězstvím na mosteckém Autodromu, v Brně nicméně bude zpět pouze v roli šéfa týmu a kouče Petra Fulína juniora a Carola Wittkeho. "Sice sám nepojedu, ale do Brna se těším. Finále sezóny je pro nás příležitost naposledy si užít týmovou atmosféru, kdy se všichni sejdeme na jednom místě," říká před víkendem Petr Fulín. 

Jeho syn, "Fulda junior" se po letech vrátí do Brna v závodním kokpitu a narozdíl od Mostu to bude comeback ještě složitější – naposledy se na Masarykově okruhu proháněl ještě v juniorských formulích, tedy pět let nazpátek. U Carola Wittkeho pak podobně jak na severu Čech platí, že pojede s vypůjčeným vozem týmového kolegy Andrease Kohlerta. "Na Carolově voze se stále pracuje, takže jsme rádi, že Andreas neměl problém kolegovi půjčit svoje auto. Doufám, že na konci roku si to jak Petr, tak i Carol vychutnají," dodává Petr Fulín, jehož stáj aktuálně drží pátou příčku v poháru týmů. 

V Brně se tradičně jedou dva závody, sobotní startuje ve 13:55, nedělní ve 13:10.